Vyhľadávanie zájazdu

Aonang Villa ***+ Thajsko KrabiTermíny a ceny

Aonang Villa ***+ Thajsko Krabi

Aonang Villa ***+, Krabi - Popis: kvalitný a osvedčený hotel leží priamo pri pláži Ao Nang, neďaleko hotela leží nábrežná promenáda. Areál tvorí zostava dvoj až trojposchodových budov s 80-timi izbami v tropickej záhrade. V základnej ponuke sú izby standard, ľahšie väčšie a luxusnejšie izby superior sú za príplatok.

- Vybavenie: 2 reštaurácie, bar, kaviareň, konferenčné stredisko, izbový servis, trezory na recepcii, detská opatrovateľka, internet.

- Pláž: piesočná, priamo pred hotelom, oddelená od areálu chodníkom.

- Zábava a šport: 2 bazény s detským bazénom, masáže, salón hier.

- Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania Á la carte v hotelovej reštaurácii.

- Vybavenie izieb: klimatizácia, kúpeľňa s WC, minibar, TV, telefón, terasa či balkón.

- Na izbe max. 3 osoby.

Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok - Popis: hotel má výhodnú polohu nie len pre tých, ktorý radi poznávajú svetovej metropole, ale i pre tých ktorý radi nakupujú, pretože v okolí hotela sa nachádzajú 2 najväčšie obchodné centrá Thajska a nasávajú atmosféru a nočný život exotických miest. Hotel leží v centre Bangkoku vo štvrti Pratu Nam v pešej dostupnosti metra (cca 50m)- zastávka Makkasan, ktorá spája túto štvrť s ďalšími časťami mesta a hlavným letiskom v Bangkoku – Suvarnabhumi. Hotel ponúka 660 izieb. V základnej ponuke sú izby superior.

- Vybavenie: reštaurácia (nonstop) s thajskou i medzinárodnou kuchyňou, pekáreň s ponukou tort a kávy, bar, babysitting, trezory, čistiareň, konferenčné sály.

- Zábava a šport: vonkajší bazén, fitnes centrum, masáže.

- Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania À la carte v hotelovej reštaurácii.

- Vybavenie izieb: nastaviteľná klimatizácia, kúpeľňa s WC, minibar, TV, telefón.

- Na izbe max. 3 osoby. 2 deti do 12 rokov sú možné v izbe deluxe s prístelkou za príplatok. 3 deti sú možné v izbe s prepojenými dverami.

- https://www.bangkokpalace.com/

-

deň 1 - ODLET Z PRAHY (VIEDNE): Odbavenie 2 hodiny pred odletom. Odlet do Bangkoku.

deň 2 - PRÍLET DO BANGKOKU: Prílet do Bangkoku. Transfer do hotela, ubytovanie.

deň 3 - BANGKOK: Raňajky. Celodenná fakultatívna prehliadka mesta. Navštívite chrám Wat Traimit so sochou zlatého Budhu z 5,5 t rýdzeho zlata a chrámový komplex Wat Po so sochou ležiaceho Budhu. Popoludní si prehliadnete kráľovský palác, prejdete sa loďou po kanáloch rieky Chao Phraya a navštívite manufaktúru drahých kameňov a zlata. (Orientačná cena 1.900 THB / os.)

deň 4 - BANGKOK - KRABI: Raňajky, transfer na letisko v Bangkoku, 90tich minútový prelet na Krabi. Transfer do Vášho hotela, ubytovanie.

deň 5 - KRABI: Raňajky. Voľný program na Krabi, kde prírodné scenérie, tropická zeleň a príjemné more doplní nezabudnuteľný zážitok z Vašej cesty.

deň 14 - KRABI - BANGKOK - PRAHA (VIEDEŇ): Raňajky. Transfer na letisko Krabi, odlet do Bangkoku a následne do Prahy/Viedne.

deň 15 - PRÍLET DO PRAHY (VIEDNE):



Termíny

- Doprava: Odlet. miesto: Stravovanie: Ubytovanie: Priorita: -