Vyhľadávanie zájazdu

Chai Chet Resort **+ Thajsko Ko Chang Termíny a ceny

Chai Chet Resort **+ Thajsko Ko Chang

Chai Chet Resort **+, Ko Chang - Popis: príjemný jednoduchší rezort leží na skalnatom myse Chai Chet, vybiehajúcom z pláže Klong Prao. Rezort pozostáva z bungalovov s klimatizáciou, ako aj izieb v hotelovej budove. Celkom je v hoteli 136 izieb. V základnej ponuke sú bungalovy v stráni smerované na morskú stranu.

- Vybavenie: reštaurácia s bohatým výberom thajských, európskych a morských špecialít, bar pri bazéne.

- Pláž: piesočnatá, zhruba 200 metrov od hotela. Pobrežie pred hotelom skalnaté.

- Zábava a šport: možnosť vodných športov na pláži, bazén, thajské masáže.

- Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania À la carte v hotelových reštauráciách.

- Vybavenie izieb: klimatizácia, kúpeľňa s WC, chladnička, terasa.

- Na izbe max. 3 osoby.

- https://www.chaichetresort.com/

Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok - Popis: hotel má výhodnú polohu nie len pre tých, ktorý radi poznávajú svetovej metropole, ale i pre tých ktorý radi nakupujú, pretože v okolí hotela sa nachádzajú 2 najväčšie obchodné centrá Thajska a nasávajú atmosféru a nočný život exotických miest. Hotel leží v centre Bangkoku vo štvrti Pratu Nam v pešej dostupnosti metra (cca 50m)- zastávka Makkasan, ktorá spája túto štvrť s ďalšími časťami mesta a hlavným letiskom v Bangkoku – Suvarnabhumi. Hotel ponúka 660 izieb. V základnej ponuke sú izby superior.

- Vybavenie: reštaurácia (nonstop) s thajskou i medzinárodnou kuchyňou, pekáreň s ponukou tort a kávy, bar, babysitting, trezory, čistiareň, konferenčné sály.

- Zábava a šport: vonkajší bazén, fitnes centrum, masáže.

- Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania À la carte v hotelovej reštaurácii.

- Vybavenie izieb: nastaviteľná klimatizácia, kúpeľňa s WC, minibar, TV, telefón.

- Na izbe max. 3 osoby. 2 deti do 12 rokov sú možné v izbe deluxe s prístelkou za príplatok. 3 deti sú možné v izbe s prepojenými dverami.

- https://www.bangkokpalace.com/

-

deň 1 - ODLET Z PRAHY (VIEDNE): Odbavenie 2 hodiny pred odletom. Odlet do Bangkoku.

deň 2 - PRÍLET DO BANGKOKU: Prílet do Bangkoku. Transfer do hotela, ubytovanie.

deň 3 - BANGKOK: Raňajky. Celodenná fakultatívna prehliadka mesta. Navštívite chrám Wat Traimit so sochou zlatého Budhu z 5,5 t rýdzeho zlata a chrámový komplex Wat Po so sochou ležiaceho Budhu. Popoludní si prehliadnete kráľovský palác, prejdete sa loďou po kanáloch rieky Chao Phraya a navštívite manufaktúru drahých kameňov a zlata. (Orientačná cena 1.900 THB / os.)

deň 4 - BANGKOK - KO CHANG: Raňajky. Cca 4 hodinový transfer mikrobusom do prístavu Laem Ngop a ďalej loďou na ostrov Ko Chang. Ubytovaní v hoteli podľa výberu.

deň 5 - KO CHANG: Raňajky, voľný program. Koh Chang je dnes jedným z najobľúbenejších ostrovov v Thajsku. Vďaka svojej dosiahnuteľnosti z Bangkoku bez ďalšieho preletu a vskutku krásnym plážam sa radí medzi jeden z najlepších výberov pobytovej dovolenky.

deň 14 - KO CHANG - BANGKOK - PRAHA (VIEDEŇ): Raňajky. Transfer lodí a následne mikrobusom na letisko v Bangkoku, odlet do Prahy/Viedne.

deň 15 - PRÍLET DO PRAHY (VIEDNE):



Termíny

- Doprava: Odlet. miesto: Stravovanie: Ubytovanie: Priorita: -