Vyhľadávanie zájazdu

Jaz Dar El Madina **** Egypt, Marsa AlamTermíny a ceny

Jaz Dar El Madina **** Egypt, Marsa Alam

Popis hotela -

Poloha: 



Hotel je situovaný asi 5 minút chôdze od dlhej piesočnatej pláže v krásnej Coraya Bay. Útes je ideálny pre potápanie a šnorchlovanie (odporúčame obuv do vody). Mesto El Quseir je vzdialený cca 70 km od letiska a od Marsa Alam cca 5 km.



Popis: 



Hotel bol otvorený v roku 2008 a spolu má 139 izieb. Okrem priestrannej recepcie s lobby barom,  je vybavený aj hlavnou reštauráciou, 2 à la carte reštauráciami (orientálna a talianska), barmi, obchodmi a vodnými fajkami. V strede areálu je krásne navrhnutý bazén obklopený slnečnými terasami a samostatný detský vyhrievaný bazén. Pri bazéne a na pláži sú ležadlá, slnečníky a plážové osušky zdarma.



Ubytovanie: 



Komfortné dvojlôžkové izby sú vybavené sprchou/WC, fénom, telefónom, trezorom, satelitnou TV, mini barom, klimatizáciou a terasou s výhľadom do záhrady. K dispozícii sú aj jednolôžkové izby. Rodinné izby majú rovnaké vybavenie ako dvojlôžkové izby ale sú priestrannejšie a majú navyše oddelený priestor na spanie s výhľadom do záhrady. 



Šport a zábava: 



Tenis, stolný tenis, posilňovňa, aerobik, plážový volejbal, futbal, šípky, boccia, biliard a stolný futbal. Za poplatok: masáže. Počas dňa športové aktivity, večerná zábava a show v amfiteátri.



Deti: 



Detský klub (4-12 rokov).



Stravovanie: All Inclusive



- raňajky, obedy a večere formou bufetu, popoludňajšia káva, čaj a zákusky, občerstvenie v bare pri bazéne od 12.00 až do západu slnka, zmrzlina pre deti od 12:00 do 17:30, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje 10:00- 24:00.



 



Cena zahŕňa

Cena nezahŕňa

Víza

Letiskové poplatky


Termíny

- Doprava: Odlet. miesto: Stravovanie: Ubytovanie: Priorita: -