Vyhľadávanie zájazdu

Melas Resort ***** Turecko SideTermíny a ceny

Melas Resort ***** Turecko Side

Popis - Vzdialenosť od letiska: 65 km Najbližšie mesto (km): Side 2 km Typ pláže: piesočnatá Vzdialenosť od pláže: 0 m

Poloha - Hotel sa nachádza približne 2 km od centra Side a 65 km od medzinárodného letiska Antalya. Manavgat je vzdialený 8 km. 100 m od hotela je autobusová zastávka.

Vybavenie izieb - Štandardné izby sú vybavené balkónom, centrálnou AC, SAT-TV, Wifi, telefónom a trezorom, minibarom, setom na prípravu teplých nápojov, kúpeľňou s WC a fénom.

Pláž - Súkromná piesočnatá pláž sa nachádza pred areálom hotela, oddelená je pešou promenádou, ktorá vedie do centra Side. Ležadlá, matrace, slnečníky, osušky sú na pláži a pri bazéne bez poplatku. Výmena osušiek je za poplatok.

Strava - V hlavnej reštaurácii podávajú jedlá domácej i medzinárodnej kuchyne. Počas pobytu sú k dispozícii aj  á la carte reštaurácie a niekoľko barov, vrátane baru na pláži a na diskotéke.

Pre deti - Deťom je k dispozícii mini klub, animácie, samostatný bazén, tobogany, detské ihrisko, mini disco. Stráženie detí je za poplatok.

Šport a zábava - Bez poplatku možno využiť posilňovňu; denné a večerné animácie, stolný tenis, biliard, squash, minigolf, aerobic, plážový volejbal, basketbal. Za poplatok sú vodné športy na pláži, osvetlenie tenisového kurtu.

Wellness - Bez poplatku je sauna, turecký kúpeľ, parná miestnosť. Ostatné služby SPA centra sú za poplatok.

Koncept - Koncept Ultra All Inclusive zahŕňa raňajky, obedy a večere vo forme bufetových stolov, občerstvenie počas dňa, vybrané miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. Dovážane alkoholické nápoje sú za poplatok. Podrobný rozpis služieb All inclusive dostanú hostia pri ubytovaní na recepcii hotela.


Konečná cena zahŕňa Ubytovanie, letecká doprava vrátane povinných príplatkov, servisné poplatky, transfer v mieste pobytu, stravovanie podľa uvedenia, služby delegáta, poistenie CK proti úpadku.

UVEDENÉ CENY V CENNÍKU SÚ KONEČNÉ KALKULOVANÉ NA DOSPELÚ OSOBU ALEBO KATEGÓRIU UBYTOVANIA PODĽA ZLOŽENIA RODINY.


Termíny

- Doprava: Odlet. miesto: Stravovanie: Ubytovanie: Priorita: -