Vyhľadávanie zájazdu

New York s odpočinkom na Floride Termíny a ceny

New York s odpočinkom na Floride

deň 1 - ODLET Z PRAHY (VIEDNE): Odbavenie na letisku 2 hodiny pred odletom a let do New Yorku. Transfer do hotela, podľa časových možností individuálna návšteva niektorého zo zaujímavých miest centrálneho Manhattanu či jeho blízkeho okolia. Nocľah v New Yorku na Manhattane.

deň 2 - NEW YORK : Prehliadku zahájime plavbou na Liberty Island so sochou Slobody a ostrov Ellis Islandu s múzeom emigrácie, ktorý sa stal míľnikom pre milióny prisťahovalcov, ktorí tu často márne čakali na povolenie na vstup do Nového sveta. Potom, už suchou nohou - prípadne metrom, prejdeme južný Manhattan a jeho najznámejšie miesta ako finančnú štvrť Wall Street s burzou cenných papierov, novogotický kostol Trinity Church, rušnú Čínsku a tiež Taliansku štvrť či noblesné SoHo, ktoré je najväčšou štvrťou liatinových fasád na svete. Z terasy mrakodrapu Empire State Building (381 m) si v podvečer vychutnáme zvoľna sa rozsvecujúce mesto. Po útoku teroristov na "dvojičky" Svetového obchodného centra (WTC) v septembri 2001 sa ESB stala najvyššou budovou mesta NY. Po jedenástich rokoch opäť primát stratila v prospech novej budovy WTC (541 m). Nocľah na Manhattane.

deň 3 - NEW YORK: Dnes pokračujeme prehliadkou oblastí v okolí Central Parku, Times Square. Navštívime divadelnú štvrť a obchody na Piatej Avenue. Večer sa potom na rozžiarenom námestí Times Square, kde bije srdce New Yorku, ponúka ideálna príležitosť nasať jedinečnú atmosféru mesta. Nocľah na Manhattane.

deň 4 - NEW YORK – FLORIDA: Dopoludnia transfer na letisko a odlet do Miami. Po prílete transfer do hotela (nie je v základnej cene).

deň 5 - FLORIDA: Relaxačný pobyt pri mori na slávnej Miami Beach či v pokojnej oblasti Sunny Island (súčasť Miami Beach) vo floridskom Miami bude tou najlepšeou bodkou za návštevou rušného New Yorku. Pobyt na Floride je individuálny - čiže bez účasti česky hovoriaceho sprievodcu.

deň 8 - FLORIDA – PRAHA (VIEDEŇ): Podľa času odletu transfer na letisko (nie je v základnej cene) a odlet do Prahy (Viedne).

deň 9 - PRÍLET DO PRAHY (VIEDNE): Prílet do Prahy (Viedne).



Termíny

- Doprava: Odlet. miesto: Stravovanie: Ubytovanie: Priorita: -