Vyhľadávanie zájazdu

Paríž a DisneylandTermíny a ceny

Paríž a Disneyland

Rýchly popis:

Program zájazdu ocenia malí, veľkí, starí, mladí, rodiny s deťmi, či zamilované dvojice. Medzi pamiatky, ktoré nesmú byť vynechané, patria napr. Eiffelova veža, univerzita Sorbonne, či Luxemburské záhrady s pôvodnou Sochou slobody. Veľa zábavy čaká dospelých aj deti v parížskom Disneylande, kde čakajú najslávnejšie a najobľúbenejšie postavičky z filmov a rozprávok.

Ubytovanie: 2x v hoteli
Stravovanie: 2x raňajky 

Paríž - Disneyland


PODMIENKY VSTUPU DO KRAJINY




Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – tranzit zo Slovenska v poludňajších hodinách cez Rakúsko a Nemecko do Francúzska.

2. deň – príchod do Paríža v dopoludňajších hodinách. Pešia prechádzka Latinskou štvrťou – Pantheón, palác Luxembourg – oddych v očarujúcich Luxemburských záhradách plných zelene, pestrofarebných kvetín, sôch a fontán, univerzita Sorbonne, uličky Latinskej štvrte s množstvom štýlových reštaurácií, kníhkupectiev a obchodíkov so suvenírmi, presun na ostrov  Île de la Cité s dominantou mesta známou aj vďaka zvonárovi Quasimodovi a krásnej Esmeralde – katedrála Notre Dame vyzdobená množstvom strašidelných chrličov a kamenných netvorov. Podvečer presun na ubytovanie v hoteli.

3. deň – raňajky, pokračovanie v prehliadke parížskych pamätihodností: Eiffelova veža, bulvár Champs-Elysées, Víťazný oblúk, načerpanie síl v Tuilerijských záhradách, nezabudnuteľná plavba loďou po Seine - zážitok pre malých i veľkých, individuálne voľno, príležitosť ochutnať preslávenú francúzsku palacinku crêpe či typické cukrovinky macarons. Vo večerných hodinách návrat do hotela a nocľah.

4. deň – raňajky, odchod autokarom do Disneylandu, vzdialeného približne 32 km od Paríža. Zábavný park Disneyland je nezabudnuteľný zážitok pre deti aj dospelých a počas jeho celodennej návštevy budete mať možnosť stretnúť všetky rozprávkové bytosti zo sveta Walta Disneyho. Budete si môcť pozrieť rozprávkové sprievody, vystúpenia a vyskúšať rôzne atrakcie. Zábavný park sa skladá z piatich tematicky zameraných častí. Ako prvou prejdete Main Street, ktorá zobrazuje staré americké mestečko z čias, keď Walt Disney bol ešte chlapec. Nasleduje Fantasyland, miesto, kde Disneyho postavičky z príbehov a rozprávok ožívajú. Stretnúť tu môžete Snehulienku a sedem trpaslíkov, zažijete let s Petrom Panom a Alica vás zoberie do krajiny zázrakov. V krajine divokého západu zažijete jazdu banským vláčikom, plavbu historickým parníkom po Mississippi, indiánsku dedinu. V Adventureland sa stretnete s pirátmi z Karibiku. Svet budúcnosti zažijete v Discoveryland, kde sa stretnete aj s hračkami z Toy story. Po celom dni strávenom v krajine rozprávok cesta domov na Slovensko cez Nemecko a Rakúsko.

5. deň – príchod na Slovensko v popoludňajších hodinách.

*pozn.: postupnosť programu sa môže meniť



V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 2x ubytovanie v 2*+/3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: pobytová taxa (platba na mieste cca 6 EUR/os./noc), doprava v meste (napr. metro, vlak a pod.) počas zájazdu po pamiatkách a atrakciách, lístok do Disneylandu. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov 95 EUR/os. (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 90 EUR/2 noci, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 210 EUR. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA, MT - 25 EUR, KE, PO, PP, LM, RK - 35 EUR. Upozornenie: termín 28.03. - 01.04. - Veľká Noc.
 

Typ stravy:
raňajky

Dni:
5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Paríž | Disneyland | Eiffelova veža | Víťazný oblúk


 


Termíny

- Doprava: Odlet. miesto: Stravovanie: Ubytovanie: Priorita: -