Vyhľadávanie zájazdu

Pharaoh Azur Resort ***** Egypt HurghadaTermíny a ceny

Pharaoh Azur Resort ***** Egypt Hurghada

Popis hotela -

Poloha:



Hotel je situovaný približne 18 km od centra mesta Hurghada (2x denne shuttle bus za poplatok). Od piesočnatej pláže s pozvoľným vstupom je vzdialený cca 400 metrov. Vstup do mora umožňuje aj mólo, odporúčame obuv do vody.  Letisko Hurghada je vzdialené 12 km. 



Popis:



Tento atraktívny elegantný hotel, je vhodný pre rodiny s deťmi, ale aj pre tých, ktorí hľadajú aktívnu dovolenku. Hosťom ponúka služby na vysokej úrovni, vďaka čomu uspokojí aj náročných klientov. Pozostáva z hlavnej budovy, vedľajšej budovy a viacerých bungalovov. K vybaveniu hotela patrí taktiež vstupná hala s recepciou, hlavná reštaurácia, reštaurácia na pláži aj pri bazéne, dve Ala carte reštaurácie, tri bary (lobby, pool bar a beach bar). Okrem toho sa v hoteli nachádza aj orientálna kaviareň, diskotéka, obchody, lekár a kaderníctvo. Vo vonkajšej časti je hosťom k dispozícii jeden veľký a jeden detský bazén. 



Ubytovanie:



K štandardnému vybaveniu izieb patrí kúpeľňa (WC, sprcha, sušič vlasov), telefón, klimatizácia, TV, minibar a balkón alebo terasa. K dispozícii sú taktiež bungalovy s možnosťou jednej alebo dvoch spální. 



Šport/Zábava:



Bohatý denný aj večerný animačný program, diskotéka (nápoje za poplatok). Potápačské centrum, stolný tenis, plážový volejbal, tenisový kurt, posilňovňa, futbalové ihrisko. Za poplatok vodné športy na pláži. Welness centrum s krytým bazénom (za poplatok masáže, sauna, parný kúpeľ, kozmetické procedúry). 



Deti:



Detský klub pre deti od 5 do 12 rokov, mini disko, samostatný detský bazén. 



Stravovanie: All Inclusive 



Raňajky, obedy a večere formou bufetu. Počas dňa občerstvenie (káva, čaj, pečivo, koláče). Nealkoholické a alkoholické nápoje k dispozícii do polnoci. Presný rozpis All Inclusive priamo na mieste. 



 



 



 



 



 



 



Cena zahŕňa

Cena nezahŕňa

Víza

Letiskové poplatky


Termíny

- Doprava: Odlet. miesto: Stravovanie: Ubytovanie: Priorita: -