Vyhľadávanie zájazdu

Steigenberger Pure Lifestyle Resort ***** Egypt HurghadaTermíny a ceny

Steigenberger Pure Lifestyle Resort ***** Egypt Hurghada

Popis hotela -

Poloha:



Moderný novopostavený boutiqe hotel, patriaci do prestížnej siete Steigenberger, je situovaný priamo pri súkromnej piesočnatej pláži. Centrum Hurghady, ako aj medzinárodné letisko, sú vzdialené približne 10 minút jazdy autom. 



Popis:



Hotel zaujme predovšetkým svojim luxusným vzhľadom a naozaj špičkovou úrovňou poskytovaných služieb. Nachádza sa tu 115 luxusne vybavených izieb. Vo vonkajšej časti je hosťom je k dispozícii 10 bazénov ( v zime vyhrievané). 



Ubytovanie:



Jacuzzi Suite: izby vybavené kúpeľňou (sprcha, WC, sušič vlasov), klimatizáciou, trezorom, Smart TV, setom na prípravu kávy/čaju a vírivkou. 



Swim Up Suite: rovnako vybavené, no priestrannejšie izby s priamym prístupom do súkromného bazéna. 



Šport/Zábava:



Bezplatná možnosť využívania Aquaparku v sesterskom hoteli Steigenberger Aqua Magic, vrátane nápojov a občerstvenia. Taktiež možnosť využitia bazénov v hoteli Steigenberger Al Dau Beach. Zapožičanie bicyklov a kanoe, vodné športy na pláži. Welness centrum v hoteli Steigenberger Aldau Beach. Posilňovňa, jóga. 



Stravovanie: All Inclusive 



Exkluzívny All Inclusive Lifestyle koncept, zahŕňa dve možné niekoľko možností raňajok, obedov aj večerí. V hoteli sa nachádza viacero reštaurácií, vrátane plážovej a reštaurácie pri bazéne. Taktiež je možné využívať reštaurácie susedného hotela Steigenberger Al Dau Beach. V lobby bare sú hosťom 24 hodín denne k dispozícii miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. 



 



 



 



 



 



 







 



 



 





 



Cena zahŕňa

Cena nezahŕňa

Víza

Letiskové poplatky


Termíny

- Doprava: Odlet. miesto: Stravovanie: Ubytovanie: Priorita: -