Vyhľadávanie zájazdu

Londýn pre detiTermíny a ceny

Londýn pre deti

Úvod - 4-dňový letecký zájazd.

Perex -

Nechajte sa pohltiť detským svetom tých najznámejších londýnskych atrakcií, od veľkého anglického čarodejníka Harryho Pottera, kde cez štúdiá nazriete aj za filmové plátno, spoznáte svetové celebrity v múzeu Madame Tussaud´s, až po živé žraloky a obrovské dinosaury. Nebude chýbať ani fantastický let na Londýnskom oku. 


Ubytovanie - 3x hotel 3*

Stravovanie -

3x raňajky.

Doprava - Letecky

1. deň - Odlet do Londýna, po prílete transfer do hotela. Vydáme sa spoznávať mesto, prejdeme sa k Westminsterskému opátstvu, parlamentu a pekne zblízka si pozrieme symbol mesta Big Ben. Deťom aj dospelým naskočia zimomriavky pri pohľade na majestátne žraloky – najznámejších obyvateľov Londýnskeho akvária. Určite vás potešia aj ich susedia - tučniaci alebo drobní a vzácni morskí koníci. Nakoniec si prezrieme mesto ešte raz, tentokrát z vtáčej perspektívy počas „letu“ na Londýnskom oku, z ktorého sa toto mesto javí ako nekonečné. Odchod na ubytovanie.

2. deň - Raňajky. Dnes nás cesta zavedie za najznámejším čarodejníkom Anglicka - Harrym Potterom. Úchvatná atrakcia londýnskych filmových štúdií Vám odhalí mnoho tajomstiev z tvorby veľkolepých filmových príbehov o tomto čarodejníkovi, vrátane faktov o špeciálnych efektoch a animáciách, ktoré tieto filmy preslávili po celom svete. Čaká na vás dobrodružstvo skryté za filmovým plátnom s množstvom prekrásnych filmových scén, kostýmov, rekvizít a interaktívnych exponátov, ktoré Vás vtiahnu priamo do deja. Návrat do Londýna. Stretnutie so svetovými celebritami nás čaká v múzeu voskových figurín Madame Tussaud’s. Pre mamičky budú určite príjemným spestrením a oddychom nákupy na Oxford Street, odkiaľ sa neskôr vydáme k ďalšiemu významnému symbolu mesta – Piccadilly Circus. Návrat na ubytovanie.

3. deň - Raňajky. Dnes sa prejdeme cez známy Hyde Park ku kráľovskému sídlu Buckingham palace a navštívime vychýrené londýnske múzeá. Nazrieme do tajov histórie Zeme. Ako vyzerala naša planéta v dobách pred príchodom človeka? Kto je väčší - my či dinosaury? A kto je bystrejší? Koľko zubov má v tlame hroch? A koľko ich mal taký tyranosaurus? Všetko a ešte viac sa dozvieme a na vlastné oči uvidíme v Prírodovednom múzeu. Hneď vedľa sa nachádza Technické múzeum, kde sa dozvieme ako funguje parný stroj a pozrieme si model prvej parnej lokomotívy. Tatkov a ich potomkov určite poteší návšteva Múzea kráľovského letectva RAF; s množstvom vystavených historických a moderných lietadiel a vrtuľníkov. Kto si vyskúša aké je to byť pilotom ?Návrat na ubytovanie.

4. deň - Po raňajkách sa vlakom presunieme do Greenwich, kde si pozrieme kráľovské observatórium na ktorom kedysi pôsobil Edmund Halley, objaviteľ Halleyho kométy, odfotíme sa na nultom poludník a loďou sa prevezieme späť do centra. Poslednýkrát sa môžeme kochať pohľadom na majestátny Tower Bridge a pevnosť Tower, vojnový krížnik HMS Belfast, Shakespearovo divadlo, Tate Modern. Transfer na letisko a odlet z Londýna.


Celková cena zahŕňa - Leteckú dopravu do Londýna vrátane letiskových a servisných poplatkov. Transfery BA-letisko-BA (v prípade odletu mimo Bratislavy). Transfer letisko – hotel – letisko. 3 x ubytovanie v hoteli 3* s raňajkami. Vstupenku do Harry Potter Studio Tour. Sprievodcu CK SATUR.

Celková cena nezahŕňa - Doplatok za jednolôžkovú izbu. Prepravu počas pobytu v Londýne. Vstupné do 3 atrakcií (Londýnske akvárium, Londýnske oko a Madame Tussaud’s). Ostatné vstupy. Cestovné poistenie.


Termíny

- Doprava: Odlet. miesto: Stravovanie: Ubytovanie: Priorita: -